Søger du spændende vine, hvor man kan fornemme terroir, og hvor vinene har deres egen sjæl og identitet, så klik ind på vores hjemmeside.

Vore producenter er mindre vinbønder i Frankrig, Italien, Østrig, Tyskland og Spanien, der sætter en ære i at lave et godt glas vin, og har det fornødne udstyr dertil.

Ofte er det unge vinmagere, som har taget over efter den ældre generation. De kommer med ny energi og virkelyst, og har som regel været i udlandet for at hente ny inspiration.

Det er vingårde som endnu er ukendte i Parker land og lignende, men fælles for dem er at de som regel er i top i de hjemlige vinbibler (Guide Hachette, Gambero Rosso, Falstaff og Gault Millau). Dette borger for god kvalitet til de rigtige priser.

Smag er som bekendt forskellig, men det er ingen hemmelighed, at vore vine ligger helt i top når de bliver bedømt af forskellige professionelle vinskribenter.

Der er tale om unikke vine, som selvfølgelig ikke findes i discount eller supermarkedskæder, men da de passer specielt godt til god mad, kan du ofte møde dem på toprestauranter i ind-og udland.

Dette var også en af målsætningerne da Hans Jørgen oprettede Vinotheket i 2001, nemlig at være leverandør til Danmarks bedste restauranter (se links), til virksomheder hvis kunder sætter kvalitet over kvantitet, og private forbrugere, der gerne vil have god vin i glasset fremfor et stort navn på etiketten.

1. juli 2023 gav Hans Jørgen stafetten videre til hans kompagnon siden 2013, Mikael Holm. Som det er tilfældet med vinbønderne vi handler med, tager den nye generation naturligt over. Mikael og hustru Dorthe G. Holm driver forretningen videre i samme ånd, som den er startet og er fortsat garanter for unikke kvalitetsvine fra vores nabolande i Europa. 

Vi tilstræber fortsat at være ene om at forhandle vinene i Danmark. Direkte import uden fordyrende mellemled er din garanti for lavest mulig pris. Ring eller mail for en dialog om hvilken vin du skal vælge til din middag, eller prøv vores smagekasse. 
Dorthe og Mikael Holm